* U cijenu paketa nije uključena naknada za mjesečno održavanje KDS-a (10.80 EUR) i naknada za osnovnu ponudu kablovske televizije (0.50 EUR), koje se dodatno plaćaju.

  HBO

  Vrhunska ponuda HBO filmova i serija za prave ljubitelje dramskog TV programa. Gledaj svjetske hitove, odmah nakon premijere, bez reklama. Paket uključuje HBO i HBO 2 u SD, kao i HBO, HBO 2 i HBO 3 u HD rezoluciji.

  + Od 5 .10 EUR /mjes

  Cinemax

  Za ljubitelje autorskih, angažovanih, niskobudžetnih, nagrađivanih filmova i filmskih klasika. Paket uključuje CINEMAX, CINEMAX 2. Uživaj u filmovima, bez reklama.

  + Od 4 .10 EUR /mjes

  HBO Premium

  Najbogatija HBO ponuda - 5 kanala iz HBO i Cinemax ponude, plus HBO GO. HBO Premium paket je uključen u ponudu GOLD PREMIUM paketa.

  + Od 9 .20 EUR /mjes

  CineStar TV Premiere HD

  CineStar TV Premiere 1 i 2 pružaju odabir između najboljeg filmskog i serijskog sadržaja u HD rezoluciji - najveće holivudske hitove, najatraktivnije filmske naslove evropske kinematografije, ekskluzivne emisije i odlične serije.

  + Od 5 .10 EUR /mjes

  Ruski paket

  Najbolji TV kanali u Ruskom paketu: Dom Kino, Muzika Pervogo, Vremya, Karousel, Telecafe i TNT Comedy.

  + Od 5 .10 EUR /mjes

  Pink

  Uz Pink paket uživajte u popularnim domaćim i stranim filmovima, regionalnom muzičkom sadržaju i nastupima najvećih zvijezda na Balkanu, kao i u rijaliti programima.

  + Od 2 .50 eur /mjes

  Pickbox

  Više od 3.000 sati premijera, hit- serija, filmskih klasika i najveća kolekcija Diznijevih animiranih filmova koje možete neograničeno da gledate u HD rezoluciji.

  + Od 5 .00 eur /mjes

  Minimax Plus

  MINIMAX je jedan od najpopularnijih dječijih TV programa i brendova u Evropi. Nudi porodične sadržaje koji su zasnovani na spoju nenasilnih i obrazovnih, prije svega animiranih, ali i lutkarsko-igranih programa visokog kvaliteta.

  + Od 2 .00 eur /mjes