• Do 5 personalizovanih profila
  • Istovremeno na 3 uređaja
  • Najkvalitetniji surround zvuk
  • Preuzmi dok si u pokretu

HBO Max je nova striming platforma i aplikacija koja mijenja dosadašnju HBO GO aplikaciju. Uz HBO Max možete da bilo gdje i bilo kad gledate najpopularnije naslove svjetskih produkcija – Warner Bros, HBO, DC, Cartoon Network, Max Original samo 45 dana nakon bioskopske premijere, još više sadržaja, kao i naslove u 4k rezoluciji i to uz najkvalitetniji <em>surround</em> zvuk – Dolby Atmos.

HBO Max je dostupan svim Telemach korisnicima. Dio je HBO Premium paketa koji je uključen u EON Premium, EON Premium Duo i EON Premium TV paket, a korisnici koji nemaju uključen HBO Premium u svoj paket, mogu da ga aktiviraju po cijni od 9.20 eura mjesečno putem MojTelemach portala, Kontakt centra ili u prodajnom mestu.

Preuzmite aplikaciju HBO Max sa svog app store-a i ulogujte se svojim HBO GO podacima.

Ne. HBO GO nalozi svih trenutno aktivnih pretplatnika će biti prebačeni na HBO Max. Svi dosadašnji HBO GO korisnici moći će da se prijave na HBO Max koristeći svoje postojeće HBO GO podatke.

Nakon aktivacije HBO Premium paketa, potrebno je da preko svog app store-a preuzimete HBO Max aplikaciju i ulogujete se na MojTelemach portal. Na kartici Televizija izaberite HBO Max i dobićete svoj jedinstveni aktivacioni kod. Klikom na link, pristupate opciji Registracija, izaberite  opciju – Preko operatora – Telemach, popunite formular i kliknite na dugme – Završi registraciju.

Pored HBO Max aplikacije, uz HBO Premium paket dobijate i tri HBO i dva Cinemax TV kanala u HD rezoluciji, kao i HBO OD.

 

HBO Max je dio HBO Premium paketa i nije ga moguće aktivirati van njega.

Nema ograničenja. Na HBO Max platformi možete da registrujete neograničen broj uređaja po nalogu.

U isto vrijeme možete da gledate HBO Max sadržaje na najviše 3 uređaja po korisničkom nalogu.