* Bez plaćanja mjesečne rente uz ugovornu obavezu od 24 mjeseca.
Uslovi korišćenja usluga i ponuđenih paketa dati su u zvaničnoj ponudi sa cjenovnikom.

TELEVIZIJA

HBO

programi

Vrhunska ponuda HBO filmova i serija za prave ljubitelje dramskog TV programa. Gledajte svjetske hitove, odmah nakon premijere, bez reklama. Paket uključuje HBO, HBO 2 i HBO 3 u HD rezoluciji.

+ Od 5 .10 EUR /mjes

Cinemax

programi

Za ljubitelje autorskih, angažovanih, niskobudžetnih, nagrađivanih filmova i filmskih klasika. Paket uključuje CINEMAX, CINEMAX 2. Uživaj u filmovima, bez reklama.

+ Od 4 .10 EUR /mjes

HBO Premium

programi

Najbogatija HBO ponuda - 5 kanala iz HBO i Cinemax ponude u HD formatu, plus HBO On Demand i HBO Max. HBO Premium paket je uključen u ponudu EON PREMIUM paketa.

+ Od 9 .20 EUR /mjes

CineStar TV Premiere HD

programi

Uživaj u kanalima CineStar TV Premiere 1 HD i CineStar TV Premiere 2 HD, kao i u Video klub katalogu CineStar Premiere Plus u kom ćeš naći najpopularnije holivudske i evropske naslove. Gledaj premijerna izdanja svjetske kinematografije brzo nakon bioskopskih premijera, u HD rezoluciji!

+ Od 5 .10 EUR /mjes

Pink

programi

Uz Pink paket uživajte u popularnim domaćim i stranim filmovima, regionalnom muzičkom sadržaju i nastupima najvećih zvijezda na Balkanu, kao i u rijaliti programima.

+ Od 2 .50 EUR /mjes

Elita

programi

Pratite uživo sva dešavanja u rijaliti programu “Elita”, 24 časa dnevno, svih 7 dana u nedjelji. U paketu “Elita” dobijate 4 različita kanala Elita Live 1, 2, 3 i 4 koji će prenositi sva dešavanja na popularnom imanju.

+ Od 11 .90 EUR /mjes

Marquee TV

programi

Marquee TV katalog u Video klubu nudi bogatu kolekciju umjetničkih performansa svjetske klase. Sa preko 400 produkcija i novim sadržajem koji se dodaje svakog mjeseca, VOD katalog Marquee TV je posvećen entuzijastima izvođačkih umjetnosti širom svijeta.

+ Od 8 .99 EUR /mjes

Pickbox NOW

programi

Pickbox NOW ti nudi hiljade sati ekskluzivnih premijera, hit-serija, filmova i dokumentaraca.

+ Od 5 .00 EUR /mjes

National Geographic

programi

Istražujte svijet kroz dokumentarce i serije originalne produkcije prepoznatljivog kvaliteta. Otkrijte zanimljivosti iz nauke, upoznajte ljepote životinjskog carstva, velike istorijske događaje i jedinstvene ljudske priče i iskustva. National Geographic je uključen u Full i Premium pakete

+ Od 2 .50 EUR /mjes

Hopster

programi

Hopster je mjesto na kojem učenje postaje zabava. Uživajte u više stotina epizoda pažljivo odabranih i nagrađivanih crtanih filmova za djecu uzrasta od 2-6 godina i to bez reklama. Hopster je uključen u Full i Premium pakete.

+ Od 4 .90 EUR /mjes

Da Vinci

programi

Da Vinci dječiji TV kanal, Video klub katalog i aplikacija koji učenje pretvaraju u zabavu kroz TV emisije, dokumentarne filmove i igrice.

+ Od 4 .90 EUR /mjes

My Baby TV

programi

My Baby TV sadrži odlično osmišljene, originalne i ekskluzivne sadržaje pune priča, pjesmica i simpatičnih likova. Emisije su kreirali stručnjaci za razvoj djeteta sa željom da se djeca do 4 godine i njihovi roditelji zajedno zabave. My Baby TV je uključen u Full i Premium pakete.

+ Od 1 .50 EUR /mjes

Zauder

programi

Filmski sadržaj za odrasle. Zauder paket je uključen u ponudu EON Premium paketa.

+ Od 4 .90 EUR /mjes

Dorcel

programi

Uživaj u kvalitetnom izboru programa za odrasle.

+ Od 5 .50 EUR /mjes