Premijera serije i blokbasteri osvježiće jul u Video klubu

Jul je mjesec dobrog provoda i razonode u kojoj možete da uživate i ukoliko ostanete kod kuće, uz nove sadržaje našeg Video kluba.

Od 13. jula u Pickbox Now katalogu, premijerno možete da pogledate seriju Vječnost u tami o slijepoj dvadesetogodišnjakinji Marfi, koja se često odaje alkoholu, cigaretama i razvratnom načinu života. Njen najbliži prijatelj je tinedjžer Tajson koji uprkos svojoj dobroti i inteligenciji, prodaje drogu na ulici. Kad Marfi naiđe na Tajsonov leš, život joj se preokreće i jedino što joj daje volju da nastavi dalje je odluka da sazna šta se dogodilo njenom najboljem prijatelju.

HBO OD katalog od 18. jula biće bogatiji za jedan sjajni blokbaster – Le Man '66: Slavna 24 sata, u kome glavne uloge tumače oskarovci Met Dejmon i Kristijan Bejl. Ovo je istinita priča o dva desidenta koji su zajedničkim snagama iznenadili stručnu javnost i obožavaoce automobilskih trka. Film govori o vezi između američkog dizajnera automobila, vizionara Kerola Šelbija i britanskog vozača Kena Majlsa, koji su se udruženim snagama borili protiv korporativnog miješanja i njhovih ličnih demona kako bi, sredinom šezdesetih godina, izgradili potpuno novi automobil kojim će izazvati dugogodišnjeg pobjednika svjetskog prvenstva Francuske u Le Manu - Ferarija.

Film Paradise Hills moći ćete da pogledate u okviru kataloga Cinestar Premiere Plus od 23. jula.

U provokativnom rediteljskom prvencu Alis Vodington, mlada žena Uma (Ema Roberts) jednog jutra se probudi u prvoklasnoj ustanovi, na osamljenom sredozemnom ostrvu, koju vodi vojvotkinja (Mila Jovović), gjde dobrostojeće porodice šalju svoje ćerke da postanu savršene verzije sebe. Kroz prilagođene metode koje uključuju bonton, vokalne časove, tretmane ljepote, gimnastiku i ograničenu ishranu, sve fizičke i emocionalne mane bivaju uklonjene unutar dva mjeseca. Međutim, Uma ubrzo shvata da se iza sve te ljepote krije mračna tajna. Kreće trka s vremenom dok Uma i njene prijateljice pokušavaju da pobjegnu.

Neka vaš odmor počne uz dobar film ili seriju koje ćete pogledati u našem Video klubu!