Tri nova kataloga i još uzbudljivih naslova u Video klubu!

Danas obogaćujemo naš Video klub i uvodimo još tri nova kataloga: Diva, E! i SCI-FI, u kojima će vam na raspolaganju biti neki od najpopularnijih sadržaja sa istoimenih TV kanala!

U okviru Diva kataloga, ukoliko ste ljubitelj romantike, gledajte film The Last Bridesmaid o Beki, djevojci koja se priprema za vjenčanje svoje rođake na kojem će već deseti put biti u ulozi djeveruše. Na jednom vjenčanju upoznaje Kajla i uvjerava se u to da se sve prave ljubavi dese kada se najmanje nadaš. Uz ovaj katalog dolaze i neke od najboljih epizoda serije Chicago Med koja prati uzbudljive živote tima hrabrih doktora jedne od najprometnijih bolnica u Čikagu. Oni koji vole dramske zaplete, detektivske priče i misteriju, u istom katalogu mogu da gledaju i popularnu kanadsku seriju Coroner.

Video klub postaje bogatiji i za trenutno najpopularniji rijaliti na svijetu, Keeping Up with the Kardashians koji je dostupan u E! katalogu. U okviru istog kataloga možete da se zabavite i uz još jednu hit rijaliti seriju Total Bellas, koja prati živote čuvenih bliznakinja - rvačkih zvezda.

Malo drugačiji pogled na bajke braće Grim, nudi vam serija Grimm u okviru kataloga SCI - FI. Za ljubitelje superheroja i naučne fantastike tu su i neke od najboljih epizoda serija Marvel's Runaways i Vargant Queen.

Svi korisnici EON paketa (Light, Full i Premium) moći će da gledaju sadržaje E! i Diva kataloga. Korisnicima EON Full i Premium paketa dostupan je SCI-FI katalog, dok korisnici Total TV paketa mogu putem EON-a da gledaju sadržaje sva tri nova kataloga.

Dobro se zabavite i uživajte uz nove kataloge iz Video kluba.