Telemach je omogućio plaćanje računa online bez provizije

Dragi korisnici ostanite bezbjedni kod kuće, jer imamo dobre vijesti za vas! Od sada sve Telemach račune možete da plaćate online bez provizije.

Korisnici koji su prijavljeni na e-račun, link za online plaćanje će dobijati svakog mjeseca u okviru e-računa. U isto vrijeme svaki Telemach korisnik na Moj Telemach portalu ili aplikaciji, moći će da pristupi linku za online plaćanje.

Online plaćanje se vrši na veoma jednostavan način u svega par koraka, unosom brojeva sa platne kartice u online uplatnicu.

Ukoliko vam je potrebna naša pomoć, možete pozvati naš kontakt centar na 12755 ili 1800, poslati mail na adresu info@telemach.co.me ili nas kontaktirati putem live chat podrške na web sajtu telemach.me i naši agenti će vam poslati link za online plaćanje putem email-a ili SMS-a.

Ako do sada to nijeste učinili, preporučujemo da umjesto štampanog računa pređete na e-račun. Aktivaciju e-računa možete izvršiti lako preko Moj Telemach portala ili aplikacije, ili slanjem maila sa zahtjevom za e-račun na info@telemach.co.me

Čuvajmo zajedno naše zdravlje i životnu sredinu uz jednostavniji način plaćanja.

Ostanite kod kuće, budite bezbjedni i završite sve online. #ostanidoma