United Grupa pomaže zemljama u regionu sa 3 miliona dolara, Crnoj Gori namijenjeno 250.000

United Grupa, koja posluje u sedam zemalja u regionu, u duhu solidarnosti zbog borbe sa virusom COVID 19, doniraće medicinsku opremu i novac u ukupnoj vrijednosti od 3 miliona dolara. Za Crnu Goru je obezbijeđena novčana pomoć od 250.000 dolara.

U danima u kojima je svima potrebna hrabrost i podrška, United Grupa želi da pomogne da svi zajedno što prije prebrodimo jednu od najvećih svjetskih zdravstvenih kriza i da olakša medicinskim radnicima obavljanje posla, a građanima omogući dodatnu sigurnost.

U okviru United Grupe u našoj zemlji posluju Telemach Crna Gora, Nova M I Direct Media.

Zbog epidemije koja je uslovila ostanak građana kod kuće United Grupa već je otključala TV kanale na svojim platformama u cijlom regionu za koje je dobila dozvole, uvjerena da je bitno da svi budemo solidarni i da je svaka podrška građanima važna.

United Grupa je vodeći provajder telekomunikacionih i medijskih usluga u Jugoistočnoj Evropi. Kao dio vodeće međunarodne investicione kompanije BC Partners posluje u Crnoj Gori, Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sjevernoj Makedoniji i Bugarskoj.