Februar i novi naslovi u Video klubu

Nova sezona serije Šaljivdžija startuje 10. februara, te će ovaj naslov obogatiti katalog HBO OD.

Glavnu ulogu igra poznati komičar Džim Keri, a pojavljuje se i Arijana Grande. Džim Keri igra Džefa, poznatijeg kao g. Pikls, legendu dječjih televizijskih emisija koja se nalazi na čelu multimilionskog brendiranog carstva. Ali kad njegova porodica počne da pati, Džef shvata da ga nijedna bajka, basna ili lutka neće izvući iz te krize. HBO OD katalog tokom februara doživjeće i jednu filmsku premijeru pod naslovom Čovek raketa. Na putu za Mars nastaje pakao kada se Fred sukobi sa Overbekom, beznadežno se zaljubi u Džuli i otkrije život na Marsu u ovoj napetoj svemirskoj komičnoj Diznijevoj avanturi. U glavnim  ulogama su: Blejk Bojd, Haraland Vilijams, Džesika Landi, Vilijam Sendleri Džefri Demun.

Reditelj filma Planeta majmuna donosi potpuno drugačiji SF triler u kom nema kriminala, nema siromaštva, nema nezaposlenosti ili je sve to samo prividno? Blokbaster Duboka država će se naći u katalogu CineStar Plus Premiere. Priča započinje u predgrađu Čikaga , deceniju  nakon što su vanzemaljci okupirali Zemlju, i  prikazuje perspektivu ljudskih kolaboracionista na jednoj i disidenata na drugoj strani.

Marvelovi Agenti Š.I.L.D.A. ili jednostavno Agenti Š.I.L.D.A. je serija koju su kreirali Džos i Džed Uidon i Moris Tančaroen, bazirana na organizaciji Š.I.L.D. od Marvela, zamišljenoj agenciji za očuvanje mira i špijuna u svijetu superheroja. Serija je fokusirana na lik Fila Kolsona, koga tumači Klark Greg koji reprizira ulogu iz filmova i sa njegovim timom Š.I.L.D. agenata, koji se moraju suočiti sa mnoštvo slučajeva i neprijatelja, uključujući Hidru i superheroje. Peta sezona ove serije nalazi se u katalogu ABC Studios.

Uživajte u ovim i još mnogo naslova koji stižu tokom februara u EON Video klub.