Cinemania od 15. januara u HD rezoluciji

Uživanje u gledanju filmova i serija na najstarijem domaćem filmskom kanalu - Cinemania od 15. januara će biti neuporedivo bolje jer ovaj kanal počinje emitovanje programa u HD rezoluciji.

Cinemania prikazuje holivudske blokbastere, kultne filmove, radove najboljih svjetskih režisera, dječije filmove kao i popularne serije. Pored dugometražnog sadržaja, u programskoj šemi su i raznovrsne kratke zanimljive forme – emisije o filmu, top liste gledanosti, materijali sa snimanja holivudskih filmova kao i najave bioskopskih hitova.

Svi korisnici platformi EON, D3, D3i i Total TV u okviru osnovnog paketa će do kraja ovog mjeseca imati priliku da gledaju neke od svjetski poznatih naslova kao što su triologija “Igraj svoju igru” (Ocean’s Eleven, Twelve, Thirteen), “Hari Poter i red Feniksa”, “Povratak Supermena” kao i film “Seks i grad” i to sve u HD rezoluciji.

Pozicija kanala ostaje nepromijenjena. Korisnici EON-a i Total TV-a kanal mogu pronaći na poziciji broj 10, D3 na pozicijama 10 i 70, dok se na D3i platformi Cinemania može naći na pozicijama 216 i 242.