Nova godina donosi nove serije i filmove u Video klub

Od 10. januara u katalogu HBO OD može se pronaći nastavak serije Novi Papa. Imaćete priliku da uživate u glumačkim bravurama Džud Lo, Džona Malkoviča, Silvia Orlanda, Sesila De Fransisa i Havijera Kamare. Novi papa je naizgled savršen, ali krije svoje mane i tajne. On odmah shvata da će biti teško da zauzme poziciju svog harizmatičnog i upečatljivog prethodnika, dok se u Vatikanu Vojelo trudi da vodi Crkvu pod udarom raznih skandala – koji prijete da zbrišu najviše ešalone zauvijek – ali i spoljašnjih prijetnji. Ispostavlja se da su Sofija i Ester drugačije nego što se predstavljaju, a kardinal Gutijerez nastavlja da se bori protiv neistomišljenika.

Cinestar Premiere Plus katalog bogatiji je za film Replike. Povratak glumca Kijanu Rivsa u filmove naučne  fantastike. Film ispituje  etičnost povratka mrtvih u život, bavi se problemom suočavanja s modernom tehnologijom i kloniranjem porodice u podrumu.Poznati neuronaučnik  Foster, čiji su supruga i troje dece poginuli u saobraćajnoj  nesreći, potpuno očajan uz pomoć svog najboljeg prijatelja i kolege naučnika  Vitlija, odlučuje se na rizičan eksperiment – kloniranje  njihovih tijela. Ništa ga neće zaustaviti u tome, čak i ako mora ići protiv cijele vladine laboratorije, policije, ali i zakona fizike.

U novom ABC Studios katalogu gledajte seriju Uvod u anatomiju koja daje uvid u stresan život ljekara koji rade sve što je u njihovoj moći kako bi uspjeli u svijetu medicinskih stručnjaka. Garantuje gledaocima široki spektar zamršenijih zapleta i otkrića koji se mogu naći u svakoj sceni serije: od velike napetosti u hitnoj službi i operacionoj sali te brojnih i sve čudnijih medicinskih slučajeva i situacija, do svih vrsta međuljudskih odnosa kao što su površinska prijateljstava na radnom mjestu i strastvene ljubavi, a sve začinjeno velikom dozom drame.

Uživajte u prazničnoj atmosferi uz nove naslove u Video klubu.