Nov, atraktivan sadržaj u Video klubu u aprilu

Novi, atraktivni naslovi dostupni u aprilu u Video klubu!

Nastavak serije Žigosani u reketu već obećava zanimljive zaplete, a ako želite prvi da ih saznate, potražite ih u našem Video klubu i pretpremijerno pogledajte. U istom katalogu, Nova S Play, mnoge će obradovati i finalna sezona serije Potpredsjednica, kao i nova sezona svjetski popularne serije Milijarde.

Cinestar TV Premier Plus katalog obogaćen je sjajnim naslovima, kao što su Klub zadovoljnih žena, gdje će vam nevjerovatne oskarovke Džejn Fonda, Dajen Kiton, Kendis Bergen i Meri Stinberdžen u novoj urnebesno zabavnoj komediji pokazati kako život u trećoj životnoj dobi može biti itekako interesantan. Avanturistički film Osloni se na Pita privući će široku publiku, a za ljubitelje horora tu je nastavak uspješnog hita, pod nazivom Stranci: Plijen u noći. Crtani film Čudovištaiz moje porodice, sigurni smo, okupiće cijelu porodicu u avanturi života i putu do porodične sreće porodice Višbon, koji su otežani zamkama i oštrim zubima.

Djecu će obradovati i novi naslovi u Hopster i Pikaboo katalozima. Katalog Nacionalna geografija takođe donosi nove naslove, Epik drama premijeru serije Versaj, a AXN nove sezone Absentia i Rookie.

Za sve koji nisu stigli još da istraže cio Pickbox katalog, izdvajamo i preporučujemo hit serije Tajna u njenim očima, Agenti Šilda i Telo je dokaz.

Sve što vam preostaje je da uđete u Video klub i izaberete sadržaj za sebe.