Novi kanali na D3 - Cinestar Fantasy i H2 HD

Sve ljubitelje filmskog programa, kao i one koje uživaju u naučnim i istorijskim pričama, od 1. avgusta očekuju dva nova kanala na našoj D3 digitalnoj televiziji.

Cinestar Fantasy je jedinstveni filmski kanal posebno osmišljen za sve obožavatelje žanrova misterije, fantazije, horora, naučne fantastike. Avanture likova iz mašte, superheroja i čudovišta, očekuju sve ljubitelje neponovljivih filmskih doživljaja. Za sve one koji žele da budu dio svijeta magije i fantastike, Cinestar Fantasy je prvi izbor TV kanala!

Iz grupe History Channel-a, stiže novi H2 HD kanal, koji ide korak dalje u istraživanju tema koje će obradovati ljubitelje nauke, istorije i tema iz svakodnevnog života. H2 HD nudi uzbudljive emisije koje se bave istorijom rata, drevnom i savremenom istorijom, otkrivajući nove činjenice o svijetu oko nas. Kanal koji se emituje u više od 60 zemalja širom svijeta od sada će biti dostupan i korisnicima Telemach D3 digitalne televizije!

Od 1. avgusta na digitalnoj i analognoj TV ujedno prestaje sa emitovanjem Klasik TV, koga će u okviru digitalne televizije da zamijeni Cinestar Fantasy.