Klasik TV slavi 5. godišnjicu prikazivanja najboljih regionalnih filmova i serija

Povodom 5. godišnjice prikazivanja, Klasik TV svojim gledaocima donosi atraktivne filmske poslastice. Na sam rođendan, 27.10. u 22h na rasporedu je premijera ratnog spektakla „Valter brani Sarajevo" u kojem je nezaboravnu glavnu ulogu odigrao Velimir Bata Živojinović. Dan ranije, 26.10. počinje ciklus filmova „Vruće erotske scene" čiji naslovi, poput „Haloa - praznik kurvi", „Samo jednom se ljubi" ili „Varljivo leto '68" donose neke od najprovokativnijih scena na ovim prostorima. Filmovi će se prikazivati do 10.11. svakog ponedjeljka i utorka u 24h.

Na rasporedu su još i mnoge filmske premijere: komedija „Sveci", 5.11. u 22h, ratni film „Kad čuješ zvona", 12.11. u 22h, istorijski „Crveni i crni", 19.11. u 22h, drama „Vrata ostaju otvorena", 26.11. u 20:05h te 30.11. u 22h komedija „Martin u oblacima" kojom započinje ciklus filmova Borisa Dvornika koji će se prikazivati ponedeljkom i utorkom u 22h sve do 29.12.

Za svoje vjerne gledaoce i za one koji će to tek postati, Klasik TV je priredio i zabavni nagradni konkurs Odličan (5) na Facebook stranici facebook.com/klasiktv. Otkrivanjem parova identičnih slika u što kraćem vremenu i u što manje pokušaja fanovi mogu osvojiti vrijedne nagrade, a glavna je LED TV.

Regionalni filmski kanal, Klasik TV, prisutan je u svim državama regiona te u zatvorenim paketima prema dijaspori i na taj način ulazi u više od 1,7 miliona domaćinstava, među kojima redovno zauzima vodeće pozicije po gledanosti.

Gledajte Klasik TV i uživajte uz bogati filmski program i vrijedne nagrade.