Upoznaj EON


EON je TV platforma najnovije generacije koja ti omogućava da TV sadržaj pratiš na svom tabletu, računaru, smart telefonu i smart TV-u.

Gledanje EON-a na računarima je omogućeno preko svih pretraživača, a za mobilne uređaje EON aplikacija je dostupna na App Store-u ili Google Play Store-u. Smart TV aplikacija dostupna je na televizorima najnovije generacije, modelima Sony i Samsung 2017.

Svim kanalima iz svog paketa pristupaš iz liste kanala, a radi lakše pretrage možeš izabrati  neku od definisanih grupa prema žanrovima – Lista sadržaja.

Opcija TV unazad ti omogućava pregled sadržaja 7 dana unazad. Iz liste kanala, izborom datuma ili pretragom po imenu emisije, gledaj ispočetka program koji si propustio.

Pauziraj Live TV i nastavi posle. Veoma lako možeš da organizuješ svoje vreme, pauziraj program koji je u toku pritiskom na opciju pauza, a kasnije nastavi da gledaš pritiskom na play.

EPG (elektronski programski vodič) ti omogućava pregled rasporeda emitovanja programa 3 dana unapred

Uz podsetnik koji sam kreriraš, obeležavanjem omiljenih sadržaja –nećeš propustiti emisiju, seriju, utakmicu ili bilo koji omiljeni tv sadržaj. U sekciji Moji sadržaji lako ćeš pronaći podsetnik za predstojeći program i Listu omiljenih TV sadržaja.

Kreiraj Listu omiljenih kanala, izdvoji kanale koje najčešće gledaš I pristupaj im brzo i lako

U okviru Video kluba svi aktuelni filmovi i serije su na jednom mestu, a EON omogućava da se započeto gledanje na jednom uređaju nastavi na drugom.

Pored odličnih tv kanala i bogatog video kluba, uživaj uz veliki izbor Radio stanica grupisanih po kategorijama.

Podijeli: