Kako da koristim TV unazad na EON smart box-u?


Ukoliko ti se desi da propustiš omiljenu emisiju, film ili seriju, usluga TV do 7 dana unazad ti omogućava da je pogledaš ponovo. Pored toga, emisiju možeš da vratiš na početak i nadoknadiš propušteno, ali i da pretražiš program koji je emitovan tokom prethodnih sedam dana i pronađeš sadržaj koji te zanima.

Da bi vratio sadržaj:

1. Odaberi kanal na kojem želiš da vratiš propušteni sadržaj

2. Pritisni navigacioni taster na dolje na daljinskom upravljaču da se pojavi programski vodič sa informacijama o emisijama

3. U prozoru sa programskim vodičem za prethodnih 7 dana navigacionim tasterom u lijevo, na daljinskom upravljaču, kreći se do željenog sadržaja i pritisni dugme OK (sadržaji koji se prikazuju u lijevoj strani TV ekrana, u programskom vodiču, su sadržaji koji su prošli i koje možeš da pogledaš iz početka ili premotavanjem, od trenutka od kojeg želiš)

 

Po želji možeš da premotavaš i pauziraš sve emisije koje gledaš unazad do 7 dana. Mogućnost snimanja vraćenog sadržaja nije moguća.

Da sadržaj premotaš unaprijed/unazad ili pauziraš na daljinskom upravljaču koristi sljedeće komande: Kreni/Pauziraj, Premotaj unaprijedPremotaj unazad.

Podijeli: