Pronađi omiljenu operu, gledaj klasike kao što je Čarobna Frula iz Kraljevske Opere, ili možda ipak izaberi nešto moderno i inovativno poput Uploada iz prestižnog Danskog Nacionalnog Pozorišta. Sve je tu.

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA

Marquee TV je globalna streaming platforma koja donosi najbolje iz svijeta umjetnosti ( balet, teatar, opera, muzika, dokumentarci), koja je od sada dostupna Telemach korisnicima putem EON platforme u EON Video klubu.

Ukoliko si korisnik EON Premium paketa, EON Premium Duo paketa, EON Premium TV paketa ili Total TV Premium paketa, Marquee TV Video klub katalog je uključen u cijenu tvog paketa.

Ukoliko si već korisnik EON Full, EON Full Duo ili EON Full TV paketa Marquee TV Video klub katalog je dostupan bez doplate uz ugovornu obavezu za cijelo vrijeme trajanja ugovora. Po isteku ugovora, usluga će automatski biti deaktivirana. Sve što je potrebno jeste potpis nove ugovorne obaveze i usluga će automatski biti ponovo aktivirana.

Da, Marquee TV Video klub katalog je dostupan bez doplate tokom trajanja obavezne ugovorne obaveze za sve korisnike EON Full, EON Full Duo ili EON Full TV paketa.

Sve što je potrebno jeste da posjetiš SC portal Moj Telemach i u sekciji Televizija/Marquee TV, klikneš na dugme za aktivaciju odnosno kupovinu Marquee TV Video Klub paketa ili pozivom na Kontakt centar 1800, i nakon toga možeš da uživaš u sadržajima novog Video Klub kataloga.

Da, svi korisnici Telemach, Total TV i EON van Telemach mreže platformi mogu aktivirati Marquee TV Video Klub katalog.

U ovom slučaju, katalog će mu biti dostupan samo kao Add On, tj. nakon isteka UO od 24 mjeseca Marquee TV Video Klub katalog bit će automatski deaktiviran i korisnik će moći da nastavi da ga koristi kroz kupovinu Add On-a, ili uz obnovu ugovorne obaveze na 24 mjeseca.

Cijena koju će korisnik platiti i koja je iskazana na mjesečnom računu koriguje se proporcionalno broju dana korištenja u odnosu na datum aktivacije.

Jednom mjesečno, moguće je samo jednom aktivirati, deaktivirati Marquee TV Video Klub katalog.