Nicktoons od sada na Telemach-u

Kanal Nicktoons, omiljeni dječiji kanal za djecu od 4 do 10 godina, od danas je postao dio Telemach ponude.

Nindža kornjače, Alvin i Vjeverice, Kuća Buka, Kasagrandes i Kung Fu Panda samo su neki od naslova iz široke ponude Nickelodeon serija. Na Nicktoonsu će se takođe premijerno prikazivati i nove animirane serije, poput Dorg van Dango, Ollie's packili Lego Jurassic World.

Svake nedjelje čeka vas trosatni serijski maraton, koji ovog vikenda donosi najbolje epizode Najotkačenijih roditelja (The Fairly Odd Parents), crtanog filma koji govori o porodici Timija Turnera.

Od ponedjeljka do petka od 20h gledajte duple epizode avantura Sunđer Boba.

Djeca će Nicktoons moći da gledaju i na svom profilu u okviru EON Kids-a. Dogodovštine omiljenih junaka dostupne su u bilo kom trenutku i u Nick+ dječijem katalogu u EON Video klubu, a roditelji mogu da budu sigurni da će njihovi mališani provoditi vrijeme uz kvalitetan i zabavan sadržaj.

Kanal Nicktoons je uveden umesto TV kanala Comedy Central Extra, koji je donio odluku da prestaje sa emitovanjem programa na području celog regiona.

Na EON i D3 platformi TV kanal Nicktoons će biti dostupanna poziciji 176 od Start paketa, dok korisnici Total TV-a mogu da prate sadržaj preko EON mobilne aplikacije.

Nicktoons koji djeca gledaju u skoro 90 miliona domova u 29 zemalja svijeta, u vlasništvu je vodećeg operatora zabavnih brendovaViacom CBS, kojem pripadaju i Nickelodeon i Nick Jr.