Dočekujemo ljeto uz nove atraktivne sadržaje u Video klubu

Početak ljeta donosi hit naslove koje ćete moći da pogledate u okviru našeg Video kluba.

Od 1. juna svi koji vole brzinu, dobre automobile, a usput su i ljubitelji istoimene kultne video igrice, u Cinestar Premiere Plus katalogu mogu da pogledaju blokbaster Need for speed. U ovom adrenalinskom filmu radnja se vrti oko uličnog trkača Tobija Maršala (Aaron Paul iz serije Breaking Bad) koji učestvuje u trci preko cijele Amerike, kako bi se osvetio bivšem poslovnom saradniku koji mu je podmetnuo krivicu za smrt najboljeg prijatelja. Ovaj film slavi kulturu automobilističkih filmova iz 60-ih i 70-ih godina, a u njemu se pojavljuju najzvučniji brendovi sportskih automobila današnjice, među kojima su i McLaren P1 i Koenigsegg Agera R.

U okviru Pickbox Now kataloga, od juna gledajte i novu sezonu serije Condor. U drugoj sezoni, Džo Tarner (Maks Ajrons) i dalje luta po Evropi, pazeći da ne otkrije svoj identitet i ne bude opasnost ni za koga. Ipak, Džoa sustiže prošlost u obliku misterioznog ruskog specijalnog agenta koji tvrdi da radi za Ujka Boba (Vilijam Hart). Agentov život je u opasnosti i spreman je da otkrije identitet ruske krtice u CIA u zamjenu za svoju slobodu. Zahtjevajući da mu Džo pomogne, tjera ga da se suoči sa životom za koji je mislio da je iza njega.

Premijeru serije Peri Mejson, koja je zasnovana na likovima pisca Erla Stenlija Gardnera, moći ćete da gledate od 22. juna u HBO OD katalogu. Ova dramska serija prati početke Gardnerovog junaka Perija Mejsona, najlegendarnijeg američkog advokata odbrane, kojeg glumi Metju Ris. Kada slučaj decenije dospe na njegov sto, Mejsonova neumorna potraga za istinom razotkriće jedan korumpirani grad i, možda, put ka iskupljenju za njega samog.

Ljeto je za uživanje, zato se udobno smjestite i pustite sebi nešto iz nove, atraktivne ponude Video kluba.