Dječiji katalog Nick+ od sada u EON Video klubu

Naši najmlađi korisnici mogu u potpunosti da se prepuste svojm omiljenim sadržajima, da se smiju nestašlucima crtanih junaka i gledaju neke od najpopularnijih dječijih serija i to sve u okviru kataloga Nick+ koji je dostupan u Video klubu na EON platformi.

Sigurni smo da su djeca već čula za crtani film Patrolne šape u kojem šest kučića heroja, koje predvodi dječak Rajder, zajedno pokazuju da nijedan posao nije pretežak, nijedno štene nije premalo i edukuju sve uzraste o građanskom ponašanju, društvenim vještinama i rješavanju problema.

Najbolji letačijepredškolska animirana serija koja prati avanture tima mladih ptica, željnih treninga, na Top Ving akademiji.

Djeca će obožavati i Čudnovile roditelje, crtani film koji prati otkačenu porodicu Timija Tarnera, njegove uvrnute roditelje i vile koje pokušavaju da mu pomognu u zaobilaženju učestalih prepreka, ispunjavajući mu želje, od rješavanja domaćih zadataka do čuvanja djece.

>Ovi i mnogi drugi sadržaji poput crtanog filma Sandžej i Greg, serija Bela i Buldozi i 100 stvari koje treba uraditi pre srednje škole čekaju vas i vašu djecu u okviru ovog veselog kataloga.

Nick+ katalog možete da gledate i u posebnom prostoru za djecu u okviru EON Kids-a, u kom se nalaze samo sadržaji prilagođeni njihovom uzrastu.

Korisnicima EON platforme katolog je dostupan u Light, Full i Premium paketu, korisnicima D3 preko EON platforme u Silver, Gold, Gold Extra i Premium paketu, dok je korisnicima Total TV-a katalogdostupan preko EON platforme u oba paketa.

Uplovite u dječije carstvo u EON Video klubu i zabavite se zajedno sa vašim mališanima!