Stiže nam april, a sa njim uzbudljivi naslovi u Video klubu

Još krajem februara u Video klub nam je stigla nova sezona popularne domaće krimi serije Ubice mog oca 4 koju možete u istoimenom Video klub katalogu da gledate odjednom. Četvrta sezona hit serije Ubice mog oca počinje brutalnim silovanjem i ubistvom mlade studentkinje. U saradnji sa Dunjom, načelnicom seksualnih delikata, inspektori vrlo brzo dolaze do potencijalnog osumnjičenog, ali novim napadom ispostavlja se da se radi o serijskom silovatelju i da drže pogrešnog čovjeka. Da se ne bi desilo novo ubistvo, počinje očajnička trka sa vremenom između policije i silovatelja. Glavne uloge u seriji tumače Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Slavko Štimac, Mirjana Karanović, Branislav Tomašević, a od nove sezone pridružuju im se Sloboda Mićalović, Voja Brajović, Boris Komnenić i Aleksandra Prijović.

HBO OD video katalog je od 19. aprila bogatiji za jedan pravi svjetski blokbaster. Bilo da ste filmofil ili ne, sigurno ste već čuli za najnovije ostvarenje Kventina Tarantina koje je po mnogima obilježilo prethodnu godinu. Film Bilo jedno u Holivudu je priča o glumcu Riku Daltonu (Leonardo Di Kaprio), bivšoj zvijezdi jedne vestern TV serije, i njegovom dugogodišnjem dvojniku Klif Butu (Bred Pit) koji kreću na put kako bi u svijetu filma pronšli svoje mesto pod suncem. Davne 1969. godine, u vrijeme zadnjih trzaja zlatnog Holivuda, njih dvojca će učiniti sve da dodju do uspjeha u svjetskoj prestonici filmske industrije koju više ne prepoznaju.

Ljubitelji romantičnih komedija od 25. aprila će imati priliku da pogledaju film na kakav nijesu navikli kada je ovaj žanr u pitanju. U video klub katalog Cinestar Premiere Plus dolazi film Zavedi me ako možeš, od autora urnebesnih komedija Komšije iz pakla i Zalomilo se. U komediji u kojoj se prepliću strast, ljubav i politika, glavne uloge su povjerene Set Rogenu i neodoljivoj Šarliz Teron. Zaplet nastaje kada se Fred Flarski (Rogen) sretne sa djevojkom iz snova koja je ujedno njegova bivša dadilja Šarlot Fild (Teron), a sada popularna američka političarka. Šarlot ima ambiciju da se kandiduje za predsjednicu SAD pa moli Freda da joj pomogne pri pisanju govora. Izraz ''međunarodni odnosi'' poprimiće potpuno novo značenje kada se smotani novinar spetlja sa uglednom državnom sekretarkom i okrene cio njen svijet naopačke.