Baner 4 ciscenje

Savjeti za efikasnije čišćenje

Prijee čišćenja, kako biste izbegli moguća oštečenja isključite uređaj, skinete ga sa punjača i sa njega raskačite slušalice.

Da biste izbjegli ogrebotine na ekranu, koristite čistu krpu od mikrovlakana ili maramice za brisanje naočara koje su posebno zahvalne za uklanjanje masnih tragova. Imajte u vidu da je krpe od mikrovlakana potrebno redovno prati u vešmašini na 60 stepeni.

U prodaji se nalaze različita sredstva posebno namenjena za čišćenje tehničkih uređaja i bilo bi idealno da imate jedno od njih. Takođe, može vam koristiti i 70% izopropilni alkohol koji je posebna preporuka kada su u pitanju Apple uređaji. Nemojte koristiti čist alkohol jer je previše agresivan i može oštetiti ekran i kućište uređaja. Sredstva ne nanosite direktno na uređaj već na krpu, i posebno povedete računa o uređajima koji nisu vodootporni jer i mala količina vlage može oštetiti senzitivne delove poput mikrofona, zvučnika, baterije i sl.

banner c-banner-title-top-content-aside-fixed-height white-background dark-color-text img-text-reverse banner-shadow add-text-padding height42 move-background-right
Loading...