Šta je novo u Video klubu u martu?

Novu sezonu popularne domaće krimi serije ''Ubice mog oca 4'' sa 10 najnovijih epizoda, od 28. februara možete da gledate odjednom u Video klub katalogu Ubice mog oca 4. Centralni slučaj četvrte sezone počinje brutalnim silovanjem i ubistvom mlade studentkinje. U saradnji sa Dunjom, načelnicom seksualnih delikata, inspektori vrlo brzo dolaze do potencijalnog osumnjičenog ali novim napadom ispostavlja se da se radi o serijskom silovatelju i da drže pogrešnog čoveka. Da se ne bi desilo novo ubistvo, počeće očajnička trka sa vremenom između policije i silovatelja. Glavne uloge tumače Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Slavko Štimac, Mirjana Karanović, Branislav Tomašević a od nove sezone pridružuju im se Sloboda Mićalović, Voja Brajović, Boris Komnenić i Aleksandra Prijović.

Treći nastavak HBO svetskog hita Zapadni svijet (Westworld) o zabavnom parku u kojem se ostvaruju ljudske želje ma kako uzvišene ili izopačene, dostupan je od 16. marta u Video klub katalogu HBO OD. Serija je zasnovana na istoimenom filmu Majkla Krajtona iz 1973. godine i predstavlja mračnu odiseju o razvoju vještačke svesti i evoluciji greha. Zapadni svijet istražuje svet u kojem svaki ljudski apetit može biti zadovoljen. U glavnim ulogama su Evan Rejčel Vud, Džefri Rajt, Ed Haris, Tesa Tompson, a u trećoj sezoni im se pridružuju Aron Pol, Vensan Kasel, Lena Vejt, Skot Meskadi i drugi.

Uzbudljiva akcija sa Kianu Rivsom u ulozi legendarnog Džon Vika dobila je svoj treći nastavak. Akcioni hit Džon Vik 3 (John Wick 3) od 28. marta dostupan je u Video klub katologu Cinestar Premiere Plus. Legendarni plaćeni ubica u bjekstvu je iz dva razloga. Love ga jer je za njim raspisana potjernica od 14 miliona dolara i jer je prekršio osnovno pravilo hotela Continental, a to je „ne ubij u hotelu“. Uz to, žrtva je bila član društva koje je naručilo Vikovu smrt, pa su stoga sve ubice svijeta Viku za petama.