CineStar TV 2 HD i HGTV HD u Telemach ponudi, za Animal planet produžen ugovor

Od 3. februara u Telemach ponudi je novi filmski kanal CineStar TV 2 HD. CineStar TV 2 HD je kanal za sve generacije, namijenjen izbirljivoj filmskoj publici i prilagođen porodičnoj atmosferi. Uživaćete uz blokbastere, nagrađivane filmove, bezvremenske klasike, odabrane serije, ekskluzivne reportaže sa snimanja, dokumentarce, filmske vesti, kao i u još mnogo toga. Za sve one koji žele najbolje filmove na jednom mestu CineStar TV2 HD je pravi kanal za vas.

Takođe, u isto vrijeme, kanal Discovery postaje dostupan samo u HD rezoluciji tako da njegovi fanovi mogu da uživaju uz program u visokom kvalitetu slike. To nije sve, Telemach ponuda svih Discovery kanala postaje bogatija za još jedan u HD rezoluciji - HGTV (Home and Garden TV). Naučite male trikove koji vam mogu olakšati svakodnevni život u kući ili stanu. HGTV je televizija koja će doslovno zamijeniti mnoštvo časopisa specijalizovanih za uređenje vašeg kutka za život. Budite uvijek u trendu kad je u pitanju idealno rešenje za izgled vašeg doma i dvorišta.

Ova dva nova kanala ulaze u sastavni dio Start paketa na platformama EON, D3 i D3i, dok je na Total TV-u CineStar TV 2 HD dostupan već od Start paketa, a HGTV u Extra i Premium.

Za sve korisnike koji su ljubitelji prirode i životinja imamo odlične vijesti, produžen je ugovor između Telemacha i Discovery-ja, za emitovanje kanala Animal planet. Uživajte i dalje u svojim omiljenim emisijama koje prate životinjski svijet u divljini Afrike, tropskim prašumama Azije, džunglama Amazonije, dubinama mora i okeana.

HRT 2 i HRT 3 će se nalaziti na pozicijama 53 i 56 na EON-u, a Cinestar TV 2 HD na poziciji 93 na EON-u i 254 na D3i. HGTV HD će se preko EON-a gledati na poziciji 227 na EON-u, dok će na D3i biti na poziciji 325. Usljed uvođenja novih kanala, SCI FI HD će biti na novoj poziciji broj 99 na EON platformi i 279 na D3i platformi.