EON Smart Box proglašen najboljim uređajem za korisnike na svijetu

Imamo veliki razlog za rođendansko slavlje! Na najuticajnijem međunarodnom sajmu elektronskih medija i tehnologije IBC2019 održanom u Amsterdamu, naš EON Smart Boxproglašen je za najbolji set-top box u kategoriji „Najbolji uređaj koji operator obezbjeđuje krajnjem korisniku“. Posebno je zadovoljstvo što ova nagrada stiže za prvi rođendan EON Smart Boxa i EON paketa naše kompanije i predstavlja zvaničnu potvrdu da smo postavili nove trendove koji su korisnicima ponudili drugačiji način gledanja televizije i vrhunsko TV iskustvo.

EON Smart Box uređaj može da ima svako, bilo gdje u Crnoj Gori. Dobija se uz EON pakete, bilo da ste na Telemach mreži ili van nje, uz bilo koji Internet.

Nakon samo godinu dana više od 300 hiljada domaćinstava u regionu izabralo je EON pakete zbog vrhunskog korisničkog iskustva i fenomenalne Giga mreže. Više od 200 hiljada domaćinstava koristi EON Smart Box, dok se EON aplikacija koristi na više od milion mobilnih uređaja i računara u regionu.

Zašto je revolucionarni EON Smart Box toliko tražen i ispred svih ostalih set-top box uređaja?

Zato što uz njega svaki TV postaje Smart TV. Daje mogućnost pretrage interneta, gledanja YouTube sadržaja, igranja igrica na bilo kom televizoru. Uz vraćanje programa do čak 7 dana unazad i to na svim kanalima, omiljeni sadržaji nikad neće biti propušteni. Uz njega se dobija i Bluethooth daljinski upravljač koji možete da usmjerite bilo gdje i kanal, zvuk ili bilo koja komanda će biti prihvaćeni, a uz to ima i glasovnu pretragu. EON Smart Box omogućava i puštanje video sadržaja sa mobilnog uređaja na televizor. Donosi bogat Video klub sa preko 16.000 atraktivnih naslova, koje možete početi da gledate na jednom, a nastavite na bilo kom drugom uređaju - smart TV-u, mobilnom telefonu, tabletu ili računaru.

Gledanje televizije uz neki od Telemach EON paketa omogućava praćenje više od  200 kanala od kojih je čak 55 u HD rezoluciji, uključujući i TV kanale sa najpopularnijim programomSport Klub (Premier league, Primera, Euroleague, NFL, Formula 1...), Nova M (utakmice crnogorske reprezentacije za kvalifikacije na Evropsko prvenstvo, vaše omiljene emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem", "Super Talent", "Među nama" i "Totalni obrt"), N1, dok će vaši mališani uživati u najkvalitetnijem programu za djecu na Pikaboo.