Uživajte u miholjskom ljetu uz nove naslove u Video klubu

Ovog oktobra pripremili smo za vas nove naslove u katalozima Video kluba. HBO katalog biće bogatijiza premijeru serije Nadzirači, izvršnog producenta Dejmona Lindelofa. Smještena u alternativnoj istoriji u kojoj maskirane pobunjenike smatraju otpadnicima. Redžina King predvodi glumačku ekipu kao Andžela Abar, koja nosi dvije maske: jednu, glavne detektivke u policiji Talse i drugu, supruge i majke troje djece. Džeremi Ajrons glumi ostarjelog i uobraženog britanskog lorda, Don Džonson je Džad Kroford, šef policije u Talsi, Džin Smart je agent FBI-ja, Lori Blejk, a Tim Blejk Nelson je detektiv Uveličavajuće Staklo.

Najnovija verzija Robin Huda stiže u Cinestar Premiere Plus katalog.Ovaj epski lopov i ratnik već cijeli vijek tjera filmadžije da osmišljavaju nove priče o njemu. Scene ovog filma su snimane u Dubrovniku, na Stradunu, u tvrđavi Bokar i Posatu, zahvaljujući reditelju Otu Baturstu, koji je Dubrovnik izabrao između deset svjetskih lokacija. Ova verzija Robin Huda govori o mladim danima poznatog lopova i otkriće detalje koji su Robina podstakli da se van zakona bori za običnog čovjeka. Robin i njegov partner Mali Džon (Džejmi Foks) tada podižu bunu protiv korumpiranog kralja. Uživaćete u ovoj uzbudljivoj akcionoj avanturi prepunoj eksplozija, ludih scena borbi kao i bezvremenske romantike.

Baptiste je serija nastala iz drame „Nestali“ koju su napisali Džek i Hari Vilijams. Svoju premijeru je doživjela na BBC One, posle samo nekoliko mjeseci, dolazi u katalog Pickbox NOW. Žulijen Batist je na odmoru u Amsterdamu, u posjeti svojoj ćerki koja se nedavno porodila. Ali zbog besposlice uskoro postane nervozan, pa se sastane sa komandirkom policije u Amsterdamu koja ga uputi na slučaj nestale prostitutke. Batist se uskoro nađe uronjen u tamu kriminalnog podzemlja u Četvrti crvenih fenjera i otkrije složenu mrežu prevara i laži.

Sve što vam preostaje je da uđete u Video klub i izaberete sadržaj za sebe.