Septembar i novi naslovi u Video klubu

Kako svakog mjeseca, tako smo i u septembru pripremili novosti u Video klubu. Pogledajte šta smo ovog puta izdvojili kao preporuku.

HBO katalog postaje bogatiji za još jednu priču legendarnog detektiva Šerloka Holmsa. Holms i Votston je humoristički osvrt na prijateljstvo dva glavna junaka klasične misterije Artura Konana Dojla, koji koriste svoje nevjerovatne moći zaključivanja da riješe misteriozno ubistvo u Bakingemskoj palati. Ukoliko ste voljeli filmove o grupi vrhunskih kradljivaca iz trilogije Oušunovih (11, 12 i 13), sigurno će vam se dopasti i Oušnovih 8. Glumačka ekipa na čelu saKejt Blanšet, Sandra Bulok, En Hetvej, Mindi Koling, Awkwafina, Helena Bonam Karter, Sasra Paulson i Rijana glavni su likovi novog nastavka franšize Oušn, ovog puta se u ženskom izdanju planira krađa ogrlice Toussaint Cartier, vrijedne 150 miliona dolara.

Za ljubitelje serija, novine u HBO katalogu su dva naslova Igrači i Hronike Tajms skvera sezona III. Dvejn “The Rock” Džonson glumi u petoj sezoni hit komedije Igrači, koja istražuje glamurozni i često surovi svijet profesionalnog američkog fudbala, iz ugla bivših i sadašnjih igrača koji se trude da ostanu u igri. Hronike Tajms skvera gledaoce u trećoj sezoni vraća u 80te godine i ulice Njujorka prepune živopisnih likova.

Katalog Epic Drama donosi prvu sezonu sa osam epizoda serije Detektiv Malteze. Priča prati sedamdesete godine 20. vijeka. Operacija za proizvodnju heroina seli se iz Marseja na Siciliju, čime dolazi i do promjena u najvećoj kriminalnoj organizaciji na svijetu – mafiji. Malteze koga tumači, Kim Rosi Stjuart, će upoznati kompleksan sistem korupcije i bezakonja, u kome ubice i kriminalci rade ruku pod ruku sa moćnim i nedodirljivim građanima, uključujući i vladine službenike. 

Peter Berg, reditelj filmova Pakao na horizontu i Jedini preživjeli donosi novi akcioni spektakl s Markom Velbergom i Džonom Malkovičem u glavnim ulogama, Milja 22, samo na katalogu Cinestar-a. Džejms Silva je operativac najcjenjenije i najneshvaćenije jedinice CIA-e. Uz pomoć tajnog tima komandosa, Silva mora da osigura i preveze do sigurne lokacije metu koja ima informacije bitne za život svih. Hoće li uspjeti u svom naumu? Špijunske igre su nemilosrdne.

Uživajte u septembarskim novitetima i preko 16.000 drugih naslova Video kluba u EON paketima i pripremite se za jesenja iznenađenja koja vam spremamo.