EON – gledaj Telemach televiziju i van Telemach mreže

Od sada su kanali iz Telemach ponude dostupni svima i van Telemach mreže, putem Telemach-ove EON platforme i bilo koje internet konekcije.

Sport Klub sa Premijer ligom, španskom Primerom, Formulom 1, NBA, Euro ligom i drugim prestižnim ligama i sportskim takmičenjima dostupan je bilo gdje u Crnoj Gori. Nova M vam donosi – Utakmice crnogorske reprezentacije za kvalifikacije na EP, Veče sa Ivanom Ivanovićem, popularni šou „Ples sa zvijezdama“ i uskoro i najtraženije regionalne serije „Žigosani u reketu“ i „ Senke nad Balkanom“, dok na Nova S možete gledati Utisak nedelje Olje Bećković, Insajderov pregled nedelje i Male velike priče, kao i jutarnji program Mentalno razgibavanje. Ovaj kanal je prepoznatljiv i po vrhunskom serijskom i filmskom programu sa novim serijalom Zaspanka za vojnike i nastavkom kultne serije Mile protiv tranzicije. Uz njih i N1, kao jedini nezavisni i regionalni informativni kanal, putem EON-a svi mogu da prate. Ljubitelji dobre televizije će moći da uživaju u više od 170 najtraženijih kanala, od kojih je čak 54 u HD formatu.

Kao i kablovski korisnici Telemach-a, svi van Telemach mreže koji se opredijele za EON imaće i napredne funkcije, kao što su gledanje programa do 7 dana unazad na svim kanalima, Video klub sa više od 14.000 naslova (Pickbox, HBO OD, Nova S play, Vavoom, Pikaboo, AXN, Epic Drama, NG+, My Baby TV, Hopster, CineStar Premiere Plus, Minimax, Zauder) i mogućnošću da se započne gledanje na jednom uređaju, a nastavi na drugom, zatim brzo pretraživanje, kreiranje podsjetnika, pauziranje.

Gledanje televizije preko EON platforme moguće je uz EON Smart box koji se povezuje sa televizorom, uz smart TV aplikaciju i uz aplikaciju za mobilne uređaje (računar, tablet, telefon).

Prijava i aktivacija usluge se odvijaju jednostavno, brzo i lako, u svega nekoliko koraka, putem sajta eon.tv.

Probaj 15 dana besplatno

Pozivamo sve vas koji ste van Telemach mreže da iskoristite 15 dana promo perioda, isprobate EON i uživate u svim njegovim prednostima potpuno besplatno. Nakon isteka promo perioda, korisnici koji se opredijele za EON pakete uz ugovor na 2 godine dobijaju specijalnu akciju od 5,99 EUR narednih šest mjeseci, dok su korisnici koji odaberu EON Full TV ili EON Premium TV oslobođeni plaćanja mjesečne rente za EON Smart box.

Za više informacija, pozovite Kontakt centar na 1800, posjetite sajt eon.tv, kao i najbližu Telemach poslovnicu.