Nove sezone i hit naslovi u Video klubu u martu

Najveći Video klub u zemlji sa čak 12 kataloga i preko 14.000 naslova, u martu postaje bogatiji za nove sezone hit serija.

Iskoristite mogućnost da u okviru kataloga Top na jednom mjestu pogledate svih 20 epizoda prve sezone popularne domaće serije Žigosani u reketu.

Za sve ljubitelje istorijskih priča tu je – Poldark. Radnja ove britanske istorijske serije smještena je u 18. veku i prati Rosa Poldarka koji se vraća kući nakon američkog revolucionarnog rata i obnavlja svoj život novim poslovnim poduhvatima. Sve epizode ove popularne serije možete pogledati u katalogu Epic Drama.

U Video klubu lako možete iz Velike Britanije da se prebacite u brutalni i misteriozni svijet Vikinga. U katalogu Pickbox očekuje vas premijerno peta sezona popularne serije Vikinzi, koja prikazuje Ragnara Lothbroka, ratnog Vikinga i farmera koji žudi da istraži i napadne udaljene obale preko okeana.

Sadržaj Video kluba možete da gledate na bilo kom ekranu – TV-u, laptopu, tabletu ili telefonu, kad god poželite i to bez reklama.

Naslovi mogu da se pretražuju po želji, a gledanje može da se započne na jednom, i nastavi na istom ili drugom uređaju, da se pauzira, i sve to u kući ili van nje preko EON aplikacije.

Pristupite opciji Video klub i uživajte u svim pogodnostima koje ovakav način gledanja sadržaja donosi.