EON - jedina televizija preko Smart TV aplikacije

Ako imate Smart televizor nove generacije (informacije o svim modelima televizora koji podržavaju aplikaciju možete pronaći na linku) lako i jednostavno možete da skinete EON Smart TV aplikaciju sa TV Store-a i aktivirate je putem Moj Telemach korisničkog portala. Jedini smo operator u Crnoj Gori koji u svojoj ponudi ima I gledanje televizije preko Smart TV aplikacije.

Uz EON Smart TV aplikaciju moći ćete da uživate u cjelokupnoj ponudi kanala i svim EON naprednim funkcionalnostima, kao što su 7 dana unazad na svim kanalima, pristup najvećem Video klubu sa preko 14.000 hit naslova filmova i serija domaće i strane produkcije, jednostavan elektronski programski vodič, pauziranje programa i formiranje sopstvene liste kanala, i sve to pomoću jednog daljinskog upravljača vašeg televizora.

Za gledanje EON televizije potreban je samo internet, na Telemach mreži ili van nje.

Pripremili smo i akciju za nove korisnike EON aplikacije za Smart televizore. Više informacija o akcijama možete pronaći na linku. Uz atraktivne akcijske ponude iskoristite mogućnost da uđete u svijet jedinstvene Smart TV aplikacije u regionu.