Nova godina donosi i nove serije na TOP kanalu

TOP kanal je za sam početak 2019. godine spremio iznenađenje za svoje gledaoce i počinje emitovanje dvije potpuno nove serije - hrvatske ,,Stella'' i danske ,,Rita'' ali donosi i dugo očekivani nastavak popularne i nagrađivane serije ,,Domovina''.

Ljubitelji ove američke serije, koji su na TOP kanalu imali prilike da kroz šest sezona prate agentkinju CIA Keri Matison, će od 8. januara uživati u nastavku ovog političkog trilera.

Nova sezona, koju su gledaoci širom svijeta ocijenili kao najbolju do sad, ima 12 epizoda i emitovaće se radnim danima od 21 čas.

Od 9. januara u 20 časova počinje emitovanje serije ,,Stella'' koja dolazi iz produkcije hrvatske televizije Nova, jedne od članice United Media kompanije.U muzičko-dramskoj seriji autorke Jelene Veljače gledaoci će pratiti životni put dvije mlade, talentovane djevojke na putu ka zvijezdama u muzičkom takmičenju ,,Stella'' - jedna se bori za majčin život a druga za majčinu ljubav.

Stella donosi intrigantne, zabavne, ali i dirljive trenutke koji osvajaju srca gledalaca svih generacija.

TOP kanal na male ekrane u regionu donosi i politički nekorektnu dansku seriju o nastavnici u osnovnoj školi ,,Rita''. Ona je omražena među roditeljima, stručnjacima i svima koji pokušavaju da je kontrolišu. Međutim, učenici je obožavaju, jer znaju da se ona bori za njih. Rita je vječita buntovnica, zbog čega često ulazi u konflikte, možda zato što je i sama još uvijek dijete.

Serija će se emitovati vikendom od 19 časova a prva epizoda je na programu 12. januara.