PINK M postaje NOVA M

Od 9. oktobra program PINK M se pridružuje Nova TV porodici i postaje NOVA M. Odličan sadržaj postaće još bolji uz pregršt zabavnog, sportskog i informativnog programa i nezaobilaznih domaćih i stranih filmova i serija. Gledaoci će ovaj kanal moći da prate u HD rezoluciji na poziciji 3.

Nova M je zabavno – informativna televizija koja nudi najbolje sportske sadržaje, kao i najbolji serijski i filmski program u Crnoj Gori.

Za najmlađe gledaoce tu su legendarna Kefalica i najtraženiji crtaći.

Nova M će prenositi sve utakmice fudbalske reprezentacije Crne Gore u okviru Lige nacija, novoformiranog renomiranog takmičenja Evropske fudbalske unije. Osim ovog takmičenja, prenosiće utakmice crnogorskog nacionalnog tima i za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020. kao i kvalifikacije crnogorske reprezentacije za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru.

Na Novoj M prikazivaće se i najbolje turske serije, sjajni šou programi, a svakog dana gledaoci će biti informisani o najvažnijim događajima iz Crne Gore, regiona i svijeta kroz “Vijesti” i u “Centralnom dnevniku” u 18:00.