Novi domaći crtani film Sergeja Ćetkovića - “Lola&Mila” ekskluzivno na Pikaboo kanalu

Poznati par, Sergej i Kristina Ćetković zajedno sa kanalom Pikaboo na male ekrane donose potpuno novo iskustvo za svu djecu – crtani film „Lola&Mila.“ Prva epizoda je premijerno prikazana u ponedeljak, 21. maja ekskluzivno na Pikaboo kanalu.

Kroz deset epizoda koje će se prikazivati svakog dana od 07:35h i još u nekoliko termina tokom dana, publika će moći da prati dogodovštine glavnih junakinja Lole i Mile.

„Crtani film “Lola&Mila” predstavlja projekat na kojem smo moja supruga Kristina i ja, sa sjajnom ekipom zajedno radili prethodnih godinu dana i na koji sam izuzetno ponosan. Prošle godine je završena slikovnica “Šta je slađe od kolača” na osnovu koje je sada urađen i edukativni crtani za djecu. Nazvali smo ga po našim ćerkama, a svaka epizoda koja će ekskluzivno biti emitovana na Pikaboo kanalu, imaće posebnu pouku i priču, “ izjavio je Sergej Ćetković.

Novi crtani film „Lola&Mila“ Sergeja i Kristine Ćetković, kao i bogati dečiji zabavni sadržaj možete da pratite na kanalu Pikaboo koji je dostupan svim Telemach korisnicima na analognoj i na D3 digitalnoj televiziji, D3i, Total TV-u, kao i na EON platformi.