PRVI PRAVI TEENAGE KANAL

U utorak 17. aprila United Media pokreće Vavoom - prvi kanal namijenjen tinejdžerima. Zahtjevnu tinejdž publiku očekuje najatraktivniji sadržaj koji prati svjetske trendove i odgovara na probleme sa kojima se mladi danas susreću. Program sačinjavaju humorističke i young adult serije, popularni crtani filmovi i zabavne emisije za publiku koja instistira na autentičnom i raznolikom sadržaju sa kojim može da se identifikuje.

Vavoom kanal pripremio je program po svačijem ukusu. Tinejdž publika moći će da uživa u reality show programu “America’s got talent” koji je postigao planetarnu popularnost. Uskoro na Vavoom stiže i talent show program “X factor” sa zanimljivim takmičarima i žirijem koji traži baš one koji imaju “x factor.” Za sve avanturiste tu je reality program “Fort boyard” sa uzbudljivim zadacima i spremnim ekipama koje će nailaziti na brojne prepreke u namjeri da dostignu krajnji cilj. Ljubitelji sitkoma moći će da prate uzbudljivo odrastanje mlade Sadie u popularnoj seriji „Sadie J“, kao i karijeru ambiciozne pevačice Tori u sitkomu „Victorious“, dok će avanturisti moći da uživaju i u emisiji „Officialy amazing“ koja prati najzanimljivije Ginisove rekorde koje je kamera zabilježila. Na novom kanalu moći će da prate i „Wolfblood“, young adult seriju koja, uz elemente fantazije, prikazuje sve izazove tinejdžerskog doba.

Publika će na kanalu Vavoom moći da prati i crtane filmove „Rabbids invasion“ i „Stanley Dynamic“, „Fangbone“ naučno-fantastični crtani film, komediju „100 things to do before high school“ i još mnogo zanimljivih serija i emisija.

Vavoom se emituje na Telemach-u, Total TV-u, D3i, kao i preko EON platforme na koju se gledaoci mogu prijaviti https://eon.telemach.me/pocetna.