Novi kanali SK 7, 8, 9 i 10 i na D3 digitalnoj televiziji

Od ponedjeljka 26.3, 4 nova Sport Klub kanala, SK 7, SK 8, SK 9 i SK 10, sa mogućnošću gledanja sportskih prenosa iz više uglova i na više ekrana dostupni su u okviru D3 digitalne televizije.

Svaki od 4 kanala prenosiće isti sportski događaj, ali sa kamerama postavljenim na različitim lokacijama, tako da će gledaocima u istom trenutku omogućiti različit ugao gledanja. Ova opcija za početak je moguća na prenosima trka Formule 1 i Moto GP. Svjetski trend gledanja kvalifikacija i trka sa kamere na kacigama nevjerovatnih Luisa Hamiltona, Valentina Rosija, iz helikoptera koji leti iznad staze ili kamera raspoređenih u boksovima i oko piste, zahvaljujući Sport Klub kanalima, od sada je dostupan i domaćim gledaocima. Iako prati TV prenos, gledalac zapravo ima jedinstveni doživljaj sa lica mjesta, bez zvuka komentatora.

Novi Sport Klub kanali već su dostupni putem EON platforme, a od 26.3. i u okviru D3 digitalne televizije i to D3 Hit paketa, na sljedećim pozicijama: SK 7 na poziciji 117, SK 8 na poziciji 118, SK 9 na poziciji 119 i SK 10 na poziciji 120.

U budućnosti na isti način gledaćete prenose tenisa, atletike, fudbala i drugih sportova na kanalima SK 7, SK 8, SK 9 i SK 10.