Najbolji izbor svih žanrova od sada na kanalima Cinemax i Cinemax 2

OTVORENI VIKEND – 10. i 11. septembra Telemach će svim svojim korisnicima omogućiti besplatno gledanje unaprijeđenih Cinemax kanala

Od 1. septembra, Cinemax i Cinemax 2 su postali karakterno različiti filmski kanali, zajedno donoseći najbolji izbor različitih žanrova svim zaljubljenicima u svijet filma - od hit filmova sa slavnim rediteljskim i glumačkim imenima pa sve do nagrađivanih i hvaljenih naslova iz cijelog svijeta. Mainstream filmovi svih žanrova će se prikazivati na Cinemax kanalu 24 sata na dan, bez reklama, dok su naslovi iz nezavisne produkcije, kultni filmovi i festivalske senzacije glavni aduti programske ponude Cinemax 2 kanala.

Cinemax - mainstream filmski kanal koji donosi američke i svjetske naslove svih žanrova - dinamične drame, komediju, akciju, avanturu, horor, krimi, fantastični i naučno-fantastični sadržaj. Gledaoci će moći da uživaju uz nove serije, uz naglasak na premijere serija iz originalne Cinemax produkcije.

Cinemax 2 - art filmski kanal, nudi veliki izbor nezavisnih filmskih naslova evropskih i međunarodnih studija, kultne filmove i klasike današnjice. Gledaoci će uživati uz nagrađivane naslove, festivalske favorite i međunarodno priznate filmove od strane kritike.

U subotu i nedjelju (10. i 11. septembra) će svi Telemach korisnici, koji nemaju ove kanale u svom paketu, moći besplatno da ih gledaju!

Tokom otvorenog vikenda, u subotu 10. septembra gledaoci će imati priliku da gledaju premijeru nove Cinemax serije „Kvori“, zasnovanu na popularnim bestseler knjigama Maksa Alana Kolina. Logan Maršal Grin (“Spajdermen,” “Prometej”) igra Meka Konveja (Kvori), koji pokušava da se prilagodi normalnoj svakodnevici nakon Vijetnama. Dok se bori sa svojim ratnim iskustvima, uvuče se u mrežu ubijanja i korupcije. Istog dana Cinemax će predstaviti „Ešbi“, sa Mikijem Rurkom i Nejtom Volfom u glavnim ulogama.

U nedelju, 11. septembra, gledaoci će uživati u filmskoj premijeri psihološkog trilera „Sljedbenik“ („Partisan“) sa Vinsentom Kaselom u glavnoj ulozi, kao i u kriminalističkoj drami „Nestala“ („Gone Baby Gone“) u kojoj glume Ben Aflek, Morgan Frimen, Ed Haris i Mišel Monagan.

Iz art ponude koju tokom otvorenog vikenda donosi Cinemax 2 izdvajamo premijere filmova „45 godina“ („45 Years“; nominovan za Oskara i Zlatni Globus); „Djevičanske planine“ („Fusi“; nagrađen na filmskom festivalu „Tribeka“) i „Mandarine“ („Tangerines“; nominovan za Oskara i Zlatni Globus).

Cinemax kanale možete naći na sljedećim pozicijama: Cinemax - 387, Cinemax 2 - 388.