CineStar TV Premiere HD kanali stižu u Crnu Goru

Novi filmski kanali sa vrhunskim filmovima i odličnim glumcima

Filmski kanali CineStar TV Premiere 1 i 2 u HD rezoluciji stižu u Crnu Goru i biće dostupni Telemach i Total TV korisnicima od 01. septembra. Sa više od 100 televizijskih filmskih premijera i bioskopskih hitova godišnje CineStar TV Premiere kanali predstavljaju pravi izbor za sve filmofile.

CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 su filmski kanali koji pružaju odabir između najboljeg filmskog i serijskog sadržaja - najveće holivudske hitove, najatraktivnije filmske naslove evropske kinematografije, ekskluzivne specijalne emisije i odlične serije.

Neki od premijernih hitova koji će se emitovati tokom jeseni su Sicario, nominovan za prestižnog Oskara, poslednji nastavak The Hunger Games, Heist, akcioni triler sa legendarnim Robertom De Nirom, kao i komedija Burnt sa Bredlijem Kuperom u ulozi strastvenog šefa kuhinje. Gledajte i naučno-fantastični triler Self/less sa Rajanom Rejnoldsom i Benom Kingsleyjem u glavnim ulogama. Upustite se u svijet londonskih gangstera uz Hardijev film Legend.

Osim navedenih prikazivaće se i veliki hitovi kao što je Oscarom nagrađena drama The Imitation Game, još uzbudljiviji treći nastavak Taken s odvažnim Lijamom Nesonom, zatim neponovljiva akcija The Expendables 3 sa Silvesterom Staloneom i Džejsonom Stathamom.

Ne smijemo izostaviti ni vrhunsku ratnu dramu Fury sa Bred Pitom, potom zanimljivu dramu po istinitoj priči Kidnapping Mr. Heineken sa genijalnim Entonijem Hopkinsom, biografsku dramu Rush o nezaboravnom rivalstvu Nikija Laude i Džejmsa Hanta, napeti akcioni triler John Wick sa Kjano Rivsom u opasnoj glavnoj ulozi, kao i neizostavnog dobitnika Oskara film Zero Dark Thirty, te brojne druge svjetski popularne filmske naslove.

Više informacija o paketima sa navedenim kanalima možete naći ovdje.