Od 1. juna novi kanal - Discovery Turbo Xtra

Predstavljamo vam DTX, kanal koji izgleda kao objedinjen program Discovery i Eurosport kanala, donoseći publici uzbuđenje koje nose moto-sport događaji, kao što su WTCC (World Touring Car Champions), SWR (Silk Way Rallye) i Evropski reli šampionat (European Rally Championships). Pored toga, biće emitovane i muške emisije i onlajn klipovi, donoseći urnebesni i viralni onlajn sadržaj na linearnu televiziju. Neki od ključnih naslova na kanalu biće:

“Cars That Rock” - gdje će frontmen grupe AC/DC Brajan Džonson analizirati, komentarisati i, naravno, voziti neke od najupečatljivijih automobila u istoriji;

“Strip ‘N Rip“ - serija koja će pratiti vrhunskog proizvođača Stiva Darnela kroz nepoznati svijet rodinga;

„Fail Army“ - komična serija bazirana na insertima, ispunjena klipovima sa urnebesnim greškama iz svih krajeva svijeta;

„Kinding Customs“ - gdje će Dejv Kinding, vlasnik i menadžer Kinding-It Design kompanije praviti jedinstvena vozila po zahtevima svojih klijenata. Radiće na svim tipovima automobila iz raznih perioda, a vidjećemo i automobile koji su rastavljeni, redizajnirani, sastavljeni i kompletno restaurirani prije nego što stignu do svojih novih vlasnika.

DTX je ultimativna destinacija za muškarce koja će rasplamsavati njihovu strast za stvarima koje pokreće motor. Uživajte bez ograničenja brzine (za MMDS korisnike u Osnovnom, za D3 u Hit paketu)!