Predstavljamo HBO 3 HD - Novi kanal za još više zabave

Od sada možete uživati u najboljim televizijskim sadržajima na čak tri kanala iz HBO produkcije - HBO, HBO 2 i HBO 3. Tri tematska kanala nude široki izbor vrhunskog TV programa - od dramskih sadržaja i komedija, dokumentaraca, do hit filmova svih žanrova.

Od 26. marta, HBO 3, koji će biti emitovan u HD formatu, gledaocima donosi najbolje od serijskog sadržaja - premijere najnovijih serija, kultnu i nagrađivanu američku i evropsku HBO produkciju. Takođe, novi kanal emitovaće i odabrane filmske naslove koji će se prikazivati tokom dana ili u kasnijim večernjim terminima. A tokom vikenda na programu biće maratoni kompletnih sezona originalnih HBO serija.

Pored lansiranja novog kanala, od 21. marta, HBO Comedy postaje HBO 2 koji će gledaocima predstaviti široki izbor programskog sadržaja za cijelu porodicu. HBO 2 donosi veliki izbor filmova i TV serija - tokom dana biće emitovane komedije, porodični filmovi i dječiji sadržaj, dok će u večernjim satima na programu biti sadržaj dramskoga žanra, komedije, trileri, akcioni i horor filmovi.

Kao i do sada, HBO kanal prikazivaće premijere nagrađivane originalne produkcije, uključujući serije i dokumentarce iz američke i evropske HBO produkcije, kao i ekskluzivne filmske premijere najnovijih holivudskih blokbastera. Sve ključne HBO originalne serije i dalje će se prikazivati simultano sa američkom premijerom upravo na ovom kanalu.

Novi HBO 3 HD moći ćete da pratite na poziciji 382, dok se HBO HD nalazi na 380 poziciji, a HBO 2 HD na poziciji 381.

Kako bismo omogućili da se i sami uvjerite u kvalitet sadržaja novog HBO 3 HD kanala, on će biti dostupan besplatno svim Total TV korisnicima do 29. marta.