Nickelodeon u Start, Nick Junior u Hit paketu

Važna informacija za najmlađe članove TELEMACH porodice kablovske i digitalne televizije - od sada ćete jedan od najpopularnijih dječijih kanala Nickelodeon gledati u okviru Start paketa, dok se novi kanal Nick Junior nalazi u ponudi Hit paketa.

O kanalima...

Nickelodeon je kanal koji djecu stavlja na prvo mjesto u svemu što radi. Podjednako se obraća dječacima i djevojčicama, kao i njihovim roditeljima. Program sadrži kvalitetne animirane filmove i igrane emisije uz koje se djeca zabavljaju i edukuju. Na kanalu se emituju neke od svjetskih hit serija, kao što su: Nindža kornjače, Sunđer Bob Kockalone, Dora istražuje, Kung Fu Panda, iCarly Victorius, Big Time Rush i druge.

Nick Junior je “pametno mjesto za igru” i kanal za djecu predškolskog uzrasta koji nudi bezbjedno okruženje za roditelje i njihovu djecu. Program je ispunjen interaktivnim, muzičkim i edukativnim emisijama koje omogućavaju djeci da svakoga dana otkrivaju nove stvari. Neki od najpopularnijih naslova su: Dora istražuje, Tim Umizoomi, Bubble Guppies, Paw Patrol, The Wonder Pets i drugi.

U Telemach analognoj ponudi Nickelodeon će se naći na poziciji C25, dok će njegova pozicija na D3 i D3i biti 304. Novi Nick Junior kanal nalazi se na 309. poziciji.