Svjetska premijera tri HBO hit serije - "Pravi detektiv", "Igrači" i "Na ivici"

Telemach će još jednom obradovati svoje korisnike i pružiti im priliku da premijerno gledaju tri HIT serije iz originalne HBO produkcije - „Pravi detektiv“, „Igrači“ i „Na ivici“.

U premijeri će moći da uživaju i naši korisnici koji u svojim paketima nemaju HBO kanal (pozicija 65), jer će signal biti otvoren svima pola sata prije i pola sata nakon premijernog emitovanja serija, dakle 22. juna, od 19.30 do 22.30h.Premijerno prikazivanje prve epizode za svaki od navedenih naslova zakazano je za:
20:05h Pravi detektiv, epizoda 1
21:05h Igrači, epizoda 1
21:35h Na ivici, epizoda 1


Nastavak planetarno popularne HBO serije „Pravi detektiv“ (True detective) 2. sezona, čija je prva sezona nagrađena sa pet, a nominovana sa čak 12 „Emija“ i četiri „Zlatna globusa“, biće premijerno prikazana na kanalu HBO 22. juna, u noći između nedjelje i ponedeljka, u 03.00 sata po lokalnom vremenu, uz ponovno emitovanje istog dana u udarnom terminu u 20.05 časova. Već posle prve sezone „Pravi detektiv“ je stekao status kultne serije čemu su doprinijeli i glumci, oskarovac Matju Mekonahi i Vudi Harelson. Umesto njih, u drugoj sezoni u glavnim ulogama našli su se Kolin Farel i Vins Von. Prema riječima autora serije, pored zajedničkog senzibiliteta i vizije, ne postoji veza između prve i druge sezone koja je posvećena potpuno novim pričama i likovima. Ovoga puta, bizarno ubistvo spaja tri policajca i jednog kriminalca, dok svaki od njih pronalazi svoj put u mreži zavjereništva i izdaje, u sušnim predjelima Kalifornije.

Posle serije „Pravi detektiv“, dolazi nam još jedan veliki hit, TV serija „Igrači“ (Ballers), autora Stiva Levisona. Od 22. juna, u 04.00 sata po lokalnom vremenu, uz ponovno prikazivanje istog dana u udarnom terminu u 21.05h, naši korisnici imaće priliku da premijerno prate seriju koja govori o životima bivših i sadašnjih igrača američkog fudbala. Kroz šarenoliku galeriju likova, koju u glavnoj ulozi predvodi Dvejn Džonson u ulozi bivšeg sportiste Spensera Strasmora, prepliću se različite teme i situacije. Iako profesionalci u biznisu, svi nailaze na probleme kada sportski teren zamijene privatnim, na kome ne važe striktna pravila.

Nakon „Igrača“, od 4.30h po lokalnom vremenu i u 21.35 časova u repriznom terminu, na programu je premijera crnohumorne serije „Na ivici“ (The Brink). Priča prati tri Amerikanca u momentu kada paranoični general preuzima kontrolu nad Pakistanom i njegovim nuklearnim arsenalom. Od turbulentnih ulica na Bliskom Istoku, preko sobe za krizne situacije u Beloj kući, do nosača aviona na Crvenom moru, državni sekretar Volter Larson (Tim Robins), skromni diplomata Aleks Talbot (Džek Blek) i uspešni borbeni pilot Zik Tilson (Pablo Šrajber) moraju da se izvuku iz haosa koji ih okružuje i spasu planetu od Trećeg svjetskog rata.

Zato, ne propustite! Od 22. juna, samo za Telemach-ove korisnike - u 20:05h „Pravi detektiv“ (2. sezona), u 21:05h „Igrači“ i od 21:35h „Na ivici“.