Još kanala koje svi traže!

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da smo u ponudu uvrstili nove kanale: Prva Plus, Klasik TV, CineStar TV i CineStar TV Action&Thriller, Orlando Kids TV i MEZZO!

Prva Plus je kablovski kanal televizije PRVA, koncipiran sa idejom - “24 sata zabave“, bez informativnog programa i emisija uživo; možete ga pratiti u Osnovnom paketu!

Klasik TV - 24 sata programa dnevno ispunjavaju kultni igrani filmovi i hitovi iz zemalja regije, vrhunski dokumentarci koji otkrivaju kako je to bilo nekad, crtani filmovi koji bude lijepa sjećanja i, naravno, serije koje volimo gledati još i još... Takodje u Osnovnom paketu.

CineStar TV se nalazi u osnovnoj ponudi i godišnje nudi više od 350 filmova, među kojima je preko 250 premijernih filmskih naslova i više od 150 odabranih vrhunskih i najpopularnijih kataloških filmskih hitova! CineStar TV Action&Thriller godišnje nudi više od 300 filmova, među kojima je oko 150 premijernih filmova, i oko 150 odabranih vrhunskih i najpopularnijih kataloških filmskih hitova; možete ga pratiti u Dodatnom i Family paketu. Na CineStar TV-u i CineStar TV Action&Thriller-u se prikazuju i atraktivni materijali o snimanju najnovijih filmskih hitova, intervjui sa glumcima i poznatim rediteljima, filmske vijesti i još mnogo više… CineStar TV i CineStar TV Action&Thriller se emituju 24 sata dnevno, sa domaćim titlovima.

Orlando Kids TV je dječji kanal sa bogatom paletom serija s likovima uz koje djeca uče o vrijednostima poput prijateljstva, dobrote i istrajnosti, a sve na zabavan i vizualno atraktivan način, koji podstiče maštu i kreativnost. Namijenjen je djeci od pet do dvanaest godina. “Gormiti”, “Anđeli i prijatelji”, “Ovčica Šone”, “Lego Ninjago” i mnogi drugi vrhunski naslovi vam stoje na raspolaganju za uživanje u Dodatnom i Family paketu.

Na velika vrata u našu ponudu vraća se MEZZO! Mezzo je jedinstven - nijedan drugi francuski kanal nije prisutan u 39 zemalja, niti se može pohvaliti sa 16 miliona pretplatnika širom svijeta - sve to zahvaljujući univerzalnom jeziku: muzici! Ovdje vas očekuju najbolje opere, koncerti, baleti, muzičke komedije, jazz, itd; MEZZO-vo mjesto je u Dodatnom i Family paketu.

Za "pretraživanje" kanala kliknite ili pozovite 19860. Uživajte u NOVIM kanalima koje svi traže!