Ekskluzivna premijera pete sezone "Igre prestola" dostupna svima!

Zvanično najgledanija serija svih vremena, “Igra prestola” u produkciji HBO-a, nastavlja svoj televizijski život u petoj sezoni, a sve korisnike Telemach-a koji nisu imali prilike da se upoznaju sa prevrtljivim svijetom Vesterosa čeka lijepo iznenađenje.

Telemach će, pored ekskluzivne istovremene premijere u Srbiji i Americi, tokom ponovnog emitovanja 13. aprila, u 20:05 časova, omogućiti otvoren signal HBO kanala svim korisnicima, tako da u premijeri mogu uživati i oni koji u svojim paketima nemaju navedene kanale.

Pola sata prije ekskluzivne premijere, u 19:30 časova, gledaoci će moći da pogledaju prilog “iza kulisa” sa snimanja serije “Igre prestola”.

Svjetski televizijski fenomen, „Igra prestola“, zasnovan je na bestselerima Džordža R. R. Martina, serijalu „Pjesma leda i vatre“. Epska priča o izdaji i plemenitosti smještena je na kontinent Vesteros, gdje ljeta i zime mogu trajati decenijama, a vječna je jedino borba za vlast i moć.

Nova sezona dočekuje glavne likove u šoku posle iznenadne smrti mladog kralja Džofrija Barateona, ubistva njegovog dede Tivina Lanistera i bizarne smrti Oberina Martela. Na Zidu, Džon Snježni je “u sendviču” između Noćne straže i samozvanog kralja Stanisa Barateona, a u Kraljevoj luci se među sirotinjom uzdiže radikalna religiozna sekta. Sa druge strane Uskog mora Arja Stark je u potrazi za starim prijateljem, a miljenik gledalaca Tirion Lanister sada je bjegunac. U još daljem Mirinu, Deneris Targarjen očekuje još veći “danak neiskustvu” za sve dosadašnje poteze. Malo kome je jasno da zima dolazi, i da je sve bliža.